GRATIS VERZENDING VANAF € 99

Vuurschalen

Vuurschalen voor buiten zijn de ideale oplossing om ’s avonds laat in de tuin te genieten. Zodra de zon onder is, is het de ideale tijd om de vuurschalen aan te zetten! Kruip bij elkaar en geniet tot in de late uurtjes. Er is veel keuze binnen ons assortiment als het gaat om vuurschalen voor buiten. Zo is er te kiezen tussen verschillende designs, materialen en formaten. Vuurschalen hebben een krachtigere vlam en bieden over het algemeen langer vuurbeeld dan bio-ethanol branders. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod aan moderne vuurschalen:

Moderne RedFire vuurschaal

De ‘RedFire’ is een moderne vuurschaal. Deze vuurschaal is vierkant en diep, geschikt voor grote stukken hout. De voetstandaard van de Reso kan op twee manieren worden gebruikt, zodat de vuurschaal hoger of lager geplaatst kan worden. Uitgevoerd in industrieel blank staal met een dikte van 2 mm is deze zware vuurschaal de ideale manier om de ruimte op te warmen en tegelijk tot rust te komen door de flikkerende vlammen. De vuurschaal is geschikt voor houtblokken of houtskool, wat uw voorkeur ook is. Montage is niet nodig; de vuurschaal kan direct vanuit de doos gebruikt worden. Het moderne design van de vuurschaal ziet er perfect uit in een eigentijdse omgeving.

Industriële look

De ‘RedFire Tervo’ vuurschaal kenmerkt zich door de harde rechthoekige lijnen en de driehoekvorm. In die driehoekvorm is er genoeg ruimte om van uw brandhout een krachtig vuur te maken. Met een breedte van 80 centimeter maakt u probleemloos plek voor meerdere houtblokken. Het onbehandelde dikke staal geeft deze ‘RedFire Tervo’ een industriële look, waardoor u uw tuin of terras een stijlrijke tint geeft. Door het lage zwaartepunt en het vierkante onderstel blijft deze vuurschaal stevig op zijn plek staan.

Contact

Benieuwd naar onze vuurschalen? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: info@jfjoutdoor.nl.