GRATIS VERZENDING VANAF € 99

Tafelhaarden

Breng sfeer in uw tuin met één van de tafelhaarden van JFJ Outdoor. De luxe inbouw tafelhaarden kunt u gemakkelijk in een tafel plaatsen naar eigen voorkeur en smaak. Iedereen houdt toch van gezelligheid rondom een haard? Naast dat onze luxe vuurtafels eenvoudig in te bouwen zijn is het veilig te gebruiken en zorgt het voor veel gezelligheid in de tuin. Met onze luxe tafelhaarden kiest u voor een prachtig design, kwaliteit, service en bovenal veiligheid. Functionaliteit en design staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Welke wensen u ook heeft, JFJ Outdoor zorgt ervoor dat de inbouw tafelhaard perfect aansluit bij uw wensen. Het plaatsen van de tafelhaarden kan in een paar eenvoudige stappen worden uitgevoerd. Onze tafelhaarden zijn veilig en er vliegen geen oncontroleerbare vonken meer door uw tuin. Naast onze tafelhaarden bieden we ook luxe tuinhaarden, geschikt voor ieder buitenverblijf.

Ontspannen sfeer

Maak van uw tuin een oase van rust, warmte en gezelligheid. Al onze tafelhaarden & accessoires kunt u via de webshop kopen. Wenst u de brochure digitaal te ontvangen? Vraag deze dan aan via het contactformulier op www.jfjoutdoor.nl. De tafelhaarden brengen de juiste sfeer bij uw overkapping, veranda of op uw terras. Het model ‘Raung’ is een tafelmodel waar u heerlijk om heen kunt zitten onder het genot van de vlammen, dit zorgt voor een hele relaxte sfeer. Alle producten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, zoals vezelversterkt beton en RVS. Dat zorgt ervoor dat de tafelhaarden goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. De haard werkt op een externe gasbron. Bestel de ombouwset voor uw tafelhaard en laat dit installeren door een erkend gasinstallateur.

Neem contact met ons op!

Met onze kwalitatief, hoogwaardige en luxe producten brengen wij het vakantiegevoel naar uw tuin! Wenst u meer informatie over onze tafelhaarden? Neem dan contact op met ons. We zijn te bereiken per e-mail info@jfjoutdoor.nl of neem een kijkje op onze website www.jfjoutdoor.nl.