GRATIS VERZENDING VANAF € 99

Statafel haarden

Met statafel haarden kunt u heerlijk lang buiten zitten en genieten van een gezellig vuurtje op gas. Statafel haarden zijn heerlijke terrasverwarmers en naast dat het warmte biedt, zorgt het ook voor gezelligheid. Laat u inspireren en haal dat vakantiegevoel in huis met de statafel haarden van JFJ Outdoor. Geniet van het fantastische kleurenspel van de haarden en kom tot rust dankzij het speciale licht van het vuur. Neem een kijkje op www.jfjoutdoor.nl voor het complete assortiment van statafel haarden of download de catalogus via onze website.

Op zoek naar stijlvolle statafel haarden?

Wij bieden een ruim assortiment aan statafel haarden, compleet geleverd met alle toebehoren. Voor ieder wat wils! Onze haarden brengen een heerlijke sfeer bij uw overkapping, veranda of op uw terras. De modellen ‘Montreal’ en ‘Rova’ zijn een voorbeeld van onze statafel haarden waar u heerlijk aan kunt staan onder het genot van de vlammen. Dit zorgt voor een hele ontspannen sfeer! Bekijk de catalogus voor onze modellen of neem een kijkje op onze website.

Hoogwaardige materialen

Naast dat onze statafel haarden voor een onvergetelijke sfeer zorgen bieden we kwaliteit en hoogwaardige producten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals vezelversterkt beton en RVS zijn de statafel haarden goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Rvs-branders maken de hoge kwaliteitseisen af ​​die wij stellen aan onze statafel haarden. Onze statafel haarden werken op een interne gasbron. Statafel haarden die verkrijgbaar zijn in bouwmarkten zijn meestal gemaakt van MGO en hebben geen langdurige UV-bestendigheid.

Neem contact met ons op!

Met onze kwalitatieve en hoogwaardige producten brengen wij het vakantiegevoel naar uw tuin! Wenst u meer informatie over onze statafel haarden? Neem dan contact op met ons. Graag kijken we met u samen welk product het meest geschikt is voor u. U kunt ons bereiken per e-mail info@jfjoutdoor.nl of neem een kijkje via onze website www.jfjoutdoor.nl.