GRATIS VERZENDING VANAF € 99


TAFEL HAARDEN


VUURZUILEN


GASFLES COVERS

STATAFEL HAARDEN


ZITHOEKEN


ACCESSOIRES

Download hieronder de catalogus van 2021

Brochure 2021
PDF – 5,3 MB 77 downloads

Tuinhaarden

Tuinhaarden van Elementi zorgen voor een onvergetelijke sfeer in uw tuin! Het plaatsen van de tuinhaarden kan in een paar eenvoudige stappen worden uitgevoerd. Door gas als brandstof te gebruiken, behoren bekende problemen met conventionele houtvuren tot het verleden. Er is geen rook, geen as en bovenal vliegen er geen vonken meer oncontroleerbaar door de tuin. Tuinhaarden van Elementi zijn veiliger dan conventionele vuurpotten die worden bediend met hout, kolen of briketten. De Elementi tuinhaarden bieden het hoogste comfort dankzij de 2-knops veiligheidsontsteking. De hoogte is eenvoudig te regelen met de draaiknop, waardoor de haard binnen enkele seconden klaar is voor gebruik.

Stijlvolle tuinhaarden, voor ieder wat wils!

Vooral in de zomertijd wilt u natuurlijk tot in de late uurtjes lekker lang warm buiten kunnen blijven zitten. Tuinhaarden bieden hierin uitkomst en zorgen niet alleen voor extra gezelligheid, maar geven ook een heerlijke warmte af. Breng een warme feel-good sfeer in uw tuin, op uw terras of balkon en trakteer uzelf op sfeervolle momenten. Even uit de dagelijkse sleur en genieten van een ontspannen moment met het prachtige vlammenspel en de gezellige warmte. Of u nu alleen bent of in goed gezelschap, u ervaart harmonie en een natuurlijke sfeer. Geniet optimaal in uw prachtige tuin of bij de gezellige lounge op uw terras. Niets is zo fascinerend en heilzaam als het spel van licht in vuur. Bekijk ons aanbod op www.jfjoutdoor.nl of download onze catalogus via onze website.

Op zoek naar een geschikte tuinhaard?

Op onze website vindt u het complete aanbod, voor ieder wat wils. JFJ Outdoor helpt u bij het kiezen van een passende tuinhaard. Voor de haarden gebruiken we GRC (glasvezelversterkt beton) en polystone. Momenteel de meest hoogwaardige grondstoffen voor tuinhaardenhaarden met een optimale UV-bestendigheid. Tuinhaarden die verkrijgbaar zijn in bouwmarkten zijn meestal gemaakt van MGO en hebben geen langdurige UV-bestendigheid. Hoogwaardige rvs-branders maken de hoge kwaliteitseisen af ​​die wij stellen aan onze tuinhaarden.

Neem contact met ons op!

Met onze kwalitatief hoogwaardige producten brengen wij het vakantiegevoel naar uw tuin! Wenst u meer informatie over onze tuinhaarden? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken per e-mail via info@jfjoutdoor.nl of een kijkje nemen onze website www.jfjoutdoor.nl.