GRATIS VERZENDING VANAF € 99

BBQ BBGrill

BBQ BBGrill biedt een uitgebreide collectie barbecues voor in de tuin. De barbecues hebben een stoere uitstraling, die bij iedere barbecue-liefhebber in de smaak zal vallen. Op onze webshop bieden wij kwalitatief en hoogwaardige BBGrill BBQ’s. Bekijk het bijzondere assortiment van BBGrill op www.jfjoutdoor.nl en kies de barbecue die bij uw tuin past.

BBQ BBGRill met grillring

Dankzij onze BBQ BBGrill met grillring kunt u gerechten makkelijk bereiden of gewoon lekker warm houden op de barbecue of grill. Het gebruikte staal zorgt voor een goede gelijkmatige warmteverdeling, waardoor uw hele gerecht goed gaar wordt. Het zichtbare vlammenspel van de grillring zorgt niet alleen voor een avontuurlijke manier van grillen, maar ook voor een ontspannen en gezellige manier van koken. De grillring wordt door de vlammen gelijkmatig verhit, zodat de kans op verbranding, zoals bij het reguliere barbecueën, verleden tijd is. Door verschillende warmtezones te creëren, kunnen diverse soorten vis, vlees en/of groente tegelijkertijd op perfecte temperatuur worden gegaard. De grillring is in diverse varianten beschikbaar.

BBGrill

De BBQ BBGrill is een strak afgewerkte vuurschaal en barbecue ineen. Hiermee bent u verzekerd van een multifunctionele aanwinst voor in de tuin of op het terras. De matzwarte look in combinatie met de plancha kookring zorgen voor een industriële en moderne look. Met een doorsnede van 80 centimeter is er op de plancha kookring genoeg ruimte om verschillende gerechten te grillen. Ook de meegeleverde roestvrijstalen barbecuegrill bewijst zijn waarde in het midden van de vuurschaal. Naast het kook- en vuurgedeelte vindt u in de stevige basis van dit product ook een ruime houtopslag. Zo is er genoeg ruimte om houtblokken op te slaan, waar u de hele avond mee doorkomt. Na het grillen of stoken wordt opruimen een stukje makkelijker gemaakt door de gemonteerde aslade.  

Waarom de BBQ BBGrill?

  • Robuuste en moderne industriële uitstraling;
  • Ruime plancha kookring;
  • Inclusief aslade en grill;
  • Barbecue en vuurschaal ineen.

Contact

Benieuwd naar de BBQ BBGrill? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: info@jfjoutdoor.nl.